Administraties 2016-11-08T10:34:28+00:00

Administraties

De administratie op orde houden kan een hele klus zijn. Zeker als u het werk voor u uit blijft schuiven en de brievenstapel groter wordt. Dit kan uw huishoudelijke administratie zijn, maar uiteraard ook die van uw bedrijf.
Heeft u hier moeite mee of wilt u hier geen tijd aan kwijt zijn? Adviesbureau Gerrese biedt administratieve dienstverlening in de ruimste zin van het woord.

Omdat het voor de ondernemer belangrijk is alles inzichtelijk te hebben, is het onderhouden van een deugdelijke administratie het begin van een goede bedrijfsvoering. Zeker omdat uw administratie als basis dient voor de aangiften omzetbelasting . Wij verwerken niet alleen uw administratie, maar begeleiden u ook bij het opzetten en onderhouden van een zorgvuldige administratie.

Naast administratiewerkzaamheden, bieden wij u ook belastingadvies. Onze belastingadviseurs vertalen veranderingen van de overheid in duidelijke taal en zorgen dat u er voordeel uit haalt. Daarnaast kunnen wij de belastingaangifte voor u doen. Wij verzorgen en controleren de aangifte voor onder andere omzet-, loon-, vennootschaps- en inkomstenbelasting.

Zakelijk

Zakelijk

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden van de zakelijke administraties.

Particulier

Particulier

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden van de particuliere administraties.