Hypotheken 2016-11-08T10:39:37+00:00

Hypotheken

Een hypotheek is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend. Daarom is het bij de keuze van uw hypotheek belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken. Uw woonlasten worden namelijk ook bepaald door meerdere factoren, waaronder uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw financiële positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst.Wij geven u advies over de verschillende mogelijkheden, en bekijken samen met u de  financiële mogelijkheden om straks de koop van uw droomhuis te realiseren.

Door onze onafhankelijkheid kunnen wij een eerlijk en objectief beeld geven en u informeren over bijvoorbeeld de te verwachte lasten en mogelijk bijkomende kosten.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de bemiddeling bij het aankopen van een woning. De verkoper van de woning wil natuurlijk zo veel mogelijk overhouden aan de verkoop van zijn huis en de makelaar staat in dienst van de verkoper. Maar wie helpt u? Adviesbureau Gerrese staat u graag met raad en daad ter zijde.

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Wij adviseren u niet alleen, maar ons kantoor begeleidt de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind.

0
Uw mogelijke besparing
0
Aantal hypotheekadviezen
0%
Tevreden klanten